fbpx

Sportcentrum Jubbega

Sportcentrum Jubbega

Sportcentrum Jubbega is een pas geopende sportschool in de Kompenije in Jubbega. Voordat Thijs Sportcentrum Jubbega had opgericht had hij een personal training studio. Thijs en Leon hebben beiden voor de vorige sportschool gewerkt die op dezelfde locatie was gevestigd. 

Wij bieden iedereen die bij ons komt sporten een op maat gemaakt sportschema aan. Dit schema wordt gemaakt aan de hand van uw eigen doelen, conditie en houding. Ook wordt het schema na verloop van tijd weer bijgewerkt naar uw eigen vooruitgang.

Daarnaast bieden wij persoonlijke begeleiding aan. Eventuele techniekfouten worden ook direct gecorrigeerd. Er is altijd iemand aanwezig om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

dIT IS
SPORTCENTRUM JUBBEGA

Ons team

Thijs clous

eigenaar/ personal trainer

Thijs is een gecertificeerd personal trainer, sportmasseur en looptrainer. Hij is gespecialiseerd in krachttraining. Ook studeert hij naast zijn werk nog orthomoleculair voedingsdeskundige en hij is al bevoegd orthomoleculair voedingsadviseur.

Leon van engelenburg

Fitness instructeur

Leon is een fitnessintructeur die altijd met veel enthousiasme mensen begeleid. Hij is bij een vorige werkgever opgeleid en heeft hier 2 jaar aan werkervaring op kunnen doen.

Locatie

Ericalaan 24A 
8411 VK Jubbega, Nederland

Openingstijden

MA-VRIJ 09:00-21:00

ZA: 10:00 – 12:30

ZO: gesloten

Contact

Telefoon: +31 6 27 57 10 01
Email: info@sportcentrumjubbega.nl

Sportcentrum Jubbega ©2022 – Website gerealiseerd door Foxibility